VOOR WIE

Neuroreset Fysiotherapie specialiseert zich in (chronische) pijn en blessures. Wij behandelen daarom ook veel soorten klachten. Ook helpen wij mensen met langdurige revalidatie, bijvoorbeeld na een operatie. Ook mensen zonder pijnklachten helpen wij het maximale uit hun lichaam te halen.

LEEFSTIJL

Daarnaast zien we veel sport gerelateerde en overbelasting klachten. Naast het behandelen van je pijn of blessure hechten we ook veel waarden aan de leefstijl. Omdat we weten dat dit enorme invloed heeft op pijn. Maar ook omdat dit bepaald hoe jij je voelt.

FRISSE BLIK

Op dit moment hebben we al met honderden verschillende blessures en klachten ervaring. Pijn en chronische pijn zijn één van onze hoofd specialisaties. We krijgen vaak clienten die al elders geweest zijn. Foto’s (MRI en echo) en onderzoeken geven dan vaak geen duidelijk beeld van waar de pijn vandaan komt. Dit is voor ons altijd een mooie uitdaging!

 

A-SPECIFIEKE LAGE RUGPIJN

De meest voorkomende rugpijn (95%) die er is. Hierbij is er geen weefselschade maar mensen hebben wel pijn. Lees meer...

HERNIA'S

Bij een hernia drukt een tussenwervel op een zenuw. Met een goed plan en educatie is het lichaam vaak vanzelf in staat dit op te lossen. Lees meer...

SPANNINGSHOOFDPIJN

Er zijn veel verschillende soorten hoofdpijn. Spanningshoofdpijn is de meest voorkomende. Lees hier meer over hoe je de soorten hoofdpijn kunt herkennen.

SCHOUDERPIJN

Pijn in de schouder kan veel oorzaken hebben. Wij zijn specialisten in het opsporen van deze oorzaken en het revalideren terug naar pijnvrij.

KNIEPIJN

Pijn aan de spieren, gewrichten of pezen in en rondom de knie is een klacht die we veel behandelen.

NOG VEEL MEER

Staat je klacht er niet tussen? Uiteraard behandelen. we nog veel meer klachten en blessuren. Neem contact met ons op als je hier meer over wilt weten.

Zorgkaart Nederland

We behandelen dus een groot aantal blessures en (chronische) pijnklachten. Dit doen we op onze fysiotherapie praktijk in Hoofddorp, Hoorn, Bussum en Groningen. Maar ook op locatie. 

STAAT JE KLACHT
HIER NIET TUSSEN? 

Tijdens deze gratis pijn check bekijken we wat voor soort pijn of blessure je hebt. Wat jij er mee kunt doen. Wat wij er mee kunnen doen. En geven we alvast advies.

DOE DE GRATIS GRATIS