fbpx

CONTACT

We horen graag van je! Je kunt via al onze kanalen voor al je vragen terecht. Mochten we telefonisch niet gelijk opnemen stuur dan een Whats app of spreek de voice mail in.

Bussum

Struikheiweg 16, 1406 TK Bussum

Hoorn

De Oude Veiling 71e, 1689 AC Zwaag

Hoofddorp

Bijlmermeerstraat 22,
2131 HG Hoofddorp

GRONINGEN

Wasaweg 4-1,
9723 JD Groningen

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ja, echter hebben wij geen direct contract met de zorgverzekeraars. Dit betekent dus dat je de factuur achteraf kunt inleveren bij de zorgverzekeraar. In de meeste gevallen krijg je het volledig/deels vergoed. Maar vraag dit eerst even na bij jou verzekeraar.

Nee, omdat wij fysiotherapeuten zijn heb je dus geen directe verwijzing nodig van de huisarts.

Elke casus is anders, dat maakt deze vraag ook moeilijk te beantwoorden. Ons doel is in ieder geval binnen 1-3 behandelingen een goed beeld te hebben wat er nodig is en dus al positieve verandering te zien.

Behandelingen duren gemiddeld 60 minuten. Na het intake gesprek zullen we ten eerste vooral veel onderzoeken en behandelen. Het kan zijn dat u oefeningen mee naar huis krijgt om te doen.

U kunt direct per pin of achteraf per factuur betalen. De factuur wordt later verzonden omdat we deze moeten voldoen met de juiste behandel en diagnosecode.

Wij helpen regelmatig klanten van andere therapeuten of specialisten. Wij zorgen voor een duidelijke communicatie met de bedoeling een transparant behandelproces te creëren.