Jou helpen
pijnvrij te leven

Fysiotherapie Hoorn

Fysiotherapie Hoorn Neuroreset heeft de missie om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een pijn- en blessurevrij leven. Daarom hebben wij onze eigen Neuroreset Fysiotherapie behandelmethode ontwikkeld. Hierin streven we naar een duurzaam resultaat. Met onze fysiotherapie praktijken in Hoorn staan wij voor jou klaar.

UNIEKE BEHANDELMETHODE

Efficient behandelplan

Focus op mogelijkheden

Zelfredzaamheid vergroten

Wetenschappelijk onderbouwd

DUIDELIJK BEHANDELPLAN

Daarnaast is de behandeling eerlijk. We beloven
je daarom geen magische oplossing voor al je
klachten. Daar staat een duidelijk plan tegenover
dat zo efficient mogelijk werkt.

Zo weet je waar je aan toe bent en
wat je kunt verwachten.  Hierdoor kun je zo goed
mogelijk met jouw klacht aan de slag.

Video afspelen

EXPERIENCE NEURORESET

Wil jij ten slotte meer informatie over onze aanpak? Maak dan nu een afspraak voor de gratis PIJN-CHECK in Hoorn. Hierin krijgen wij in 20 minuten een inzicht in de oorzaak van jouw klachten. Ook bekijken we vervolgens wat we er mee kunnen doen.

HOORN LOCATIE

Onze fysiotherapie praktijk in Hoorn is gelegen op De Oude Veling 71e. Er is voldoende parkeergelegenheid, je kunt gratis parkeren op ons eigen terrein. Onze praktijk bevindt zich in Personal Gym Hoorn.

Tijdens krachttraining kreeg ik irritatie en pijn in me schouder. Volgens de huisarts moest ik rust nemen en me schouder zo min mogelijk belasten. Ik wilde natuurlijk niet weer weken rust houden.

Zo kwam ik bij jerry uit. Na het uitleggen gaf aan wat hij dacht dat het was en wat hij eraan ging doen. Na de eerste behandeling waren de klachten al voor 50% afgenomen. Ik kreeg oefeningen mee die ik thuis moest doen en voordat ik ging trainen. Een week later waren de klachten bijna helemaal verdwenen en kon ik gewoon weer trainen. 

Ik raad iedereen aan om bij klachten of pijn contact op te nemen met jerry. Want mij heeft het geholpen klachten vrij te trainen. Daarom raad ik neuroreset fysiotherapie iedereen aan”

– Ronald de Lang

NEEM CONTACT MET ME OP

Ik ben altijd bereikbaar voor vragen over blessures, pijn of andere gerelateerde vragen. 

“Mijn doel is doormiddel van een brede visie mensen optimaal te laten functioneren en ook gezond te laten voelen”

– Bsc. Fysiotherapeut

– Personal Trainer

– Voedingscoach

Fysio Hoorn