Jou helpen
pijnvrij te leven

Fysiotherapie Hoorn

Fysiotherapie Hoorn Neuroreset heeft de missie om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een pijn- en blessurevrij leven. Daarom hebben wij onze eigen Neuroreset Fysiotherapie behandelmethode ontwikkeld. Hierin streven we naar een duurzaam resultaat. Met onze fysiotherapie praktijk in Hoorn staan wij voor jou klaar.

UNIEKE BEHANDELMETHODE

Efficient behandelplan

Focus op mogelijkheden

Zelfredzaamheid vergroten

Wetenschappelijk onderbouwd

DUIDELIJK BEHANDELPLAN

Daarnaast is de behandeling eerlijk. We beloven je daarom geen magische oplossing voor al je klachten. Daar staat een duidelijk plan tegenover dat zo efficient mogelijk werkt.

Zo weet je waar je aan toe bent en
wat je kunt verwachten.  Hierdoor kun je zo goed mogelijk met jouw klacht aan de slag.

EXPERIENCE NEURORESET

Wil jij ten slotte meer informatie over onze aanpak? Maak dan nu een afspraak voor de gratis PIJN-CHECK in Hoorn. Hierin krijgen wij in 20 minuten een inzicht in de oorzaak van jouw klachten. Ook bekijken we vervolgens wat we er mee kunnen doen.

HOORN LOCATIE

Onze fysiotherapie praktijk in Hoornis gelegen in de Oude Veiling 71 Zwaag. Er is voldoende parkeergelegenheid, je kunt gratis parkeren op ons eigen terrein. Onze praktijk bevindt zich in Personal Gyn Hoorn.

1. BOEK GRATIS AFSPRAAK

Boek in onze online agenda een gratis pijn-check wanneer het jou uitkomt!

2. DE CHECK

Tijdens de gratis pijn-check in Bussum bekijken we jouw pijn en blessure. Wat het is en wat we ermee kunnen doen.

3. BEHANDELPLAN

We maken samen een behandelplan, geven je advies en bekijken behandeling nodig en effectief is.

JOU HELPEN PIJNVRIJ TE LEVEN

DOE DE GRATIS PIJN-CHECK

Bussum

De Oude Veiling 71E,
1689 AC Zwaag

ONZE PARTNERS IN HOORN

Samen voor een gezondere toekomst

JOHNSTONE
ACADEMY

Johnstone Academy is de plek waar jij aan je fysieke gedeelte kan werken. De focus zal onder andere liggen op snelheid,sprongkracht,wendbaarheid en conditie.

Tijdens krachttraining kreeg ik irritatie en pijn in me schouder. Volgens de huisarts moest ik rust nemen en me schouder zo min mogelijk belasten. Ik wilde natuurlijk niet weer weken rust houden.

Zo kwam ik bij jerry uit. Na het uitleggen gaf aan wat hij dacht dat het was en wat hij eraan ging doen. Na de eerste behandeling waren de klachten al voor 50% afgenomen. Ik kreeg oefeningen mee die ik thuis moest doen en voordat ik ging trainen. Een week later waren de klachten bijna helemaal verdwenen en kon ik gewoon weer trainen. 

Ik raad iedereen aan om bij klachten of pijn contact op te nemen met jerry. Want mij heeft het geholpen klachten vrij te trainen. Daarom raad ik neuroreset fysiotherapie iedereen aan”

– Ronald de Lang