AFSPRAAK

Kies hier eerst de locatie. U kunt daarna een afspraak maken voor een fysiotherapie behandeling bij de betreffende fysiotherapeut. Onze locaties zijn in Hoofddorp, Hoorn en Bussum. Mocht de agenda al vol zitten, maar kunt u echter niet wachten om te beginnen. Neem dan contact met ons op.

BUSSUM

Deze praktijk is centraal gelegen aan de randweg van locatie Hoofddorp. Goed te bereiken vanaf de A4. Er is voldoende parkeergelegenheid. Je kunt gratis parkeren op eigen terrein. Onze praktijk bevindt zich naast Personal Lifestyle GYM.

HOOFDDORP

Deze praktijk gelegen aan de rand van Hillegom. Er is voldoende parkeergelegenheid. Je kunt gratis parkeren op ons eigen terrein. Onze praktijk bevindt zich in Personal Lifestyle GYM.

HOORN

Deze praktijk is gelegen in Hoorn. Er is voldoende parkeergelegenheid, je kunt gratis parkeren op ons eigen terrein. Onze praktijk bevindt zich in Personal Gym Hoorn.

GRATIS PIJN CHECK

Bij Neuroreset Fysiotherapie hebben we veel ervaring met een breed scala aan blessures en pijnklachtenAl onze fysiotherapeuten zijn daarom specialistisch opgeleid. Daarnaast is het onze passie om kennis te delen. We schrijven ook regelmatig blogsHeb je toch twijfels? Maak dan een afspraak voor een gratis pijn check. Wij vertellen je namelijk graag wat we voor je kunnen betekenen!

DECLARATIES

Wij hebben er voor gekozen geen direct contract aan te gaan met de zorgverzekeraars. Dit geeft ons daarom meer tijd per behandeling. Minder verplichtingen tijdens de behandeling. En ook minder administratieve lasten na de behandeling. Hierdoor hebben we nog meer tijd en kwaliteit voor jou! Wij zijn echter wel aangesloten bij alle kwaliteit keurmerken. De behandelingen worden daarom groten deels (of volledig) vergoed. Vandaar dat je zelf de rekening moet doorsturen naar de zorgverzekeraar. Lees hier meer over declaraties.